Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Śmietanka - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna PN-ISO 19660 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2020.Opis: 20 stron : ilustracje ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382046687
Inny tytuł:
  • Numer ujednolicony : PN-ISO 19660:2020-05
  • Cream - Determination of fat content - Acido-butyrometric method [Inny tytuł]
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu
  • Metoda kwasowo-butyrometryczna
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-8047 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153765
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.99.

Bibliografia na stronie 20.

Tekst tłumaczony z języka angielskiego.

Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.

Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.

Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.

Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.

Polska.