Śmietanka - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna PN-ISO 19660 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382046687
- Numer ujednolicony : PN-ISO 19660:2020-05
- Cream - Determination of fat content - Acido-butyrometric method [Inny tytuł]
- Oznaczanie zawartości tłuszczu
- Metoda kwasowo-butyrometryczna
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8047 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153765 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.99.
Bibliografia na stronie 20.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.
Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.
Wprowadza ISO 19660:2018, IDT ; Zatwierdzona 19 marca 2020 r.
Tłumaczenie normy ISO 19660:2018.