Mleko i przetwory mleczne - Mikrobiologiczne koagulanty - Określenie całkowitej aktywności ścinania mleka PN-ISO 15174 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2020.Description: 15 stron : ilustracje ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382046755
- Numer ujednolicony : PN-ISO 15174:2020-05
- Milk and milk products - Microbial coagulants - Determination of total milk-clotting activity [Other title]
- Mikrobiologiczne koagulanty
- Określenie całkowitej aktywności ścinania mleka
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8046 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153764 |
ICS 07.100.30, 67.100.10.
Bibliografia na stronie 15.
Tekst tłumaczony z języka angielskiego.
Wprowadza ISO 15174:2012, IDT ; Zatwierdzona 27 marca 2020 r.
Tłumaczenie normy ISO 15174:2012.
