Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ metody grillowania na poziom zanieczyszczenia produktów mięsnych wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi oznaczonymi metodą HPLC-FLD/DAD / Marta Ciecierska, Mieczysław Obiedziński.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym Strony 39-46 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 552 (2010), strony 39-46
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 44-45.

Streszczenie angielskie.

Obiedziński, Mieczysław W.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Biologia.
  • Field of activity: Żywność.
  • VIAF ID: 101643398
  • Occupation: Biolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013564