Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ obróbki termicznej na stabilność barwy miąższu dyni odwadnianego osmotycznie / Agata Pękosławska- Garstka, Andrzej Lenart.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Kształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym Strony 177-185 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 552 (2010), strony 177-185
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 183-184.

Streszczenie angielskie.

Pękosławska-Garstka, Agata.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 315712006