Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmiany właściwości fizycznych czosnku podczas sublimacyjnego suszenia / Stanisław Rudy.

By: Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Postęp w inżynierii żywności Strony 305-310 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 546 (2010), strony 305-310
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 309-310.

Streszczenie angielskie.

Rudy, Stanisław.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • Field of activity: Inżynieria produkcji.
  • Field of activity: Suszenie.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Termika (technika).
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2005039356

  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Inżynierii Produkcji.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2010069055

  • VIAF ID: 166022227
  • ORCID: 0000-0002-9499-8662
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060