Baner ze zdjęciem biblioteki

Porównanie tekstury mięsa drobiowego poddanego procesowi uplastyczniania i obróbki termicznej / Mariusz Seńcio, Jarosław Diakun, Aldona Bać.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Postęp w inżynierii żywności Strony 323-333 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 546 (2010), strony 323-333
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 332.

Badania realizowane są w ramach projektu "Inwestycja w wiedzę motorem rozwoju innowacyjności w regionie", z Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Szczecinie, współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego i Budżetu Państwa Poddziałanie 8.2.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013

Streszczenie angielskie.

Seńcio, Mariusz.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Politechnika Koszalińska. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2018227423

  • VIAF ID: 317138705
Bać, Aldona.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Field of activity: Piekarstwo.
  • Associated group: Politechnika Koszalińska. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2018227423

  • VIAF ID: 162160307256957740498
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878