Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020.Description: XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301212995
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sd 11 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000148619
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 27 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000148581
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Witczak, Agata.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 298885360