Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020.Description: XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301212995
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sd 11 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000148619 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 27 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000148581 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
