Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Freeze drying and advanced food technology / ed. by S. A. Goldblith, L. Rey and W. W. Rothmayr.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Food Science and TechnologyPublication details: London : Academic Press, 1975.Description: XXXI, [1], 730 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0122884507
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL 89339 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000051500
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Index.

Rey, Louis René
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 108554698