Biologiczna wartość białka żywności / Maria Rakowska, Wiesława Szkiłłądziowa, Hanna Kunachowicz.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1978.Description: 233, [1] s. : wykr. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 96305 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000051814 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 96304 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000050806 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043913 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000037420 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043912 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000037419 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 209-[234].
