Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Prozdrowotne właściwości warzyw / Ewa Cieślik.

Autor: Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski NUKAT: xx004993598Inne nry kontrolne: (OCoLC)1225221914 Tematy: Zasoby online: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
W: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 539, cz. 1 (2009), strony 87-97 W: Ogrodnictwo jutra : wyzwania i zagrożenia. Cz. 1. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2009. Strony 87-97
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 94-96.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Streszczenie angielskie.