Postęp w naukach o żywności / redakcja naukowa: Mariusz Witczak, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska, Grażyna Gajdek.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2020.Edition: Wydanie IDescription: 110 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379968039
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGS-0000371 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1000148785 | ||||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 086 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000148658 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy artykułach.
Projekt finansowany w ramach programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą "Regionalna Inicjatywa Doskonałości" w latach 2019-2022 nr projektu 026/RID/2018/19 kwota finansowania 9542500 zł
Streszczenia artykułów w języku angielskim.
