Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2021.Edition: Wydanie I, dodruk 1Description: XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301212995
NUKAT: xx005015580Inne nry kontrolne: (OCoLC)1228828838 Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107146 (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 07.05.2026 1000148814
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Witczak, Agata.