Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologiczna jakość niektórych surowców ziołowych / Barbara Wójcik-Stopczyńska, Barbara Jakubowska, Dorota Jadczak.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 539, cz. 2 (2009), strony 773-780 In: Ogrodnictwo jutra : wyzwania i zagrożenia. Cz. 2 Strony 773-780
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 777-778.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Praca dotowana przez KBN, umowa nr 3413/P01/2006/31, projekt badawczy własny nr N31008031/3413

Streszczenie angielskie.

Jakubowska, Barbara
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061190

  • VIAF ID: 315231717
  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078