Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ sposobu uprawy na jakość konsumpcyjną ziemniaka / Elżbieta Rytel, Grażyna Lisińska, Maria Kozicka- Pytlarz.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji Strony 259-269 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 530 (2008), strony 259-269
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 267-268.

Streszczenie angielskie.

Rytel, Elżbieta.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 315231578
Kozicka-Pytlarz, Maria.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Agronomia.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 27161573416604520726