Wpływ rodzaju oleju smażalniczego na zawartość akrylamidu w czipsach ziemniaczanych / Agnieszka Kita, Agnieszka Tajner- Czopek, Grażyna Lisińska.
Material type:
ArticleLanguage: Polish Summary language: English NUKAT: xx005065873Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1245218406
Subject(s):
In:
Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji. Warszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2008. Strony 353-361
In:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Warszawa : PWRiL, 1956-. Z. 530 (2008), strony 353-361
No physical items for this record
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 358-360.
Streszczenie angielskie.
