Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ rodzaju oleju smażalniczego na zawartość akrylamidu w czipsach ziemniaczanych / Agnieszka Kita, Agnieszka Tajner- Czopek, Grażyna Lisińska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji Strony 353-361 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 530 (2008), strony 353-361
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 358-360.

Streszczenie angielskie.

Kita, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167221924
Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867