Baner ze zdjęciem biblioteki

Zawartość akrylamidu we frytkach w zależności od temperatury i czasu smażenia / Agnieszka Tajner- Czopek, Agnieszka Kita, Grażyna Lisińska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji Strony 371-379 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 530 (2008), strony 371-379
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 376-378.

Streszczenie angielskie.

Tajner-Czopek, Agnieszka.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 164615867
Kita, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167221924