Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym : praca zbiorowa. 13, Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta / pod red. nauk. Marioli Kwasek ; aut. Bożena Brzostek-Kasprzak [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 8Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy, 2011.Description: 99, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376581408
Other title:
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępny również online.
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159003 II (Browse shelf(Opens below)) Nr 8 1 Available 1000148983
Total holds: 0

Bibliogr. s. 95-98.

Dostępny również online.

Streszcz. ang.