Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym : praca zbiorowa. 13, Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta / pod red. nauk. Marioli Kwasek ; aut. Bożena Brzostek-Kasprzak [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376581408
- Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
- Dostępny również online.
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159003 II (Browse shelf(Opens below)) | Nr 8 | 1 | Available | 1000148983 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 95-98.
Dostępny również online.
Streszcz. ang.