Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowe PWN, 2018.Wydanie: Wydanie III uaktualnione, 1 dodruk (PWN)Opis: 389, [1] strona : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301197599
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nf 02 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000157083
Liczba zamówień: 0

Na okładce wydawca poprzedniego wydania: Wydawnictwo WNT.

Bibliografia przy rozdzialach. Indeks.

Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego.