Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301197599
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 02 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000157083 |
Liczba zamówień: 0
Na okładce wydawca poprzedniego wydania: Wydawnictwo WNT.
Bibliografia przy rozdzialach. Indeks.
Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego.