Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Food product development = Opracowywanie nowych produktów żywnościowych : praca zbiorowa / pod red. Janusza Czapskiego.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: Undetermined Publication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1995.Description: 358 s., [1] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386363746
Other title:
  • Opracowywanie nowych produktów żywnościowych
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141350 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000045909
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141349 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000041930
Total holds: 0