Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wpływ peklowania, pasteryzacji i napromieniowania mięsa na wytwarzane toksyny przez Clostridium botulinum / Jacek Szczawiński.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza ; 64Publication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1987.Description: 62, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300020705
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 063344 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000019296
Total holds: 0

Bibliogr. s. 53-62.

Streszcz. ang.