Ser - Oznaczenie zawartości nizyny A za pomocą LC-MS i LC-MS-MS PKN-ISO/TS 27106 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382543131
- PKN-ISO/TS 27106:2021-06
- Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 27106:2021-06
- Cheese - Determination of nisin A content by LC-MS and LC-MS-MS [Other title]
- Dostępny również w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-8066 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153782 |
ICS 67.100.30.
Bibliografia na stronie 13.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO/TS 27106:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 14 maja 2021 roku.
Wprowadza ISO/TS 27106:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 14 maja 2021 roku.