Technologia gastronomiczna : dla ZSZ. Cz. 2 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302009938
- Technologia gastronomiczna [Spine title]
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056989 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000043760 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 056990 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000043759 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 122009 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 3 | Available | 1000099026 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia na stronie [495].
Książka zatwierdzona jako podręcznik dla uczniów kl. II i III zasadniczej szkoły zawodowej, zawód: kucharz.