Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r. : doniesienia naukowe 2, Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego = 50 years of the National Research Institute of Animal Production "Safe food as a challenge to animal sciences", Balice, 24 May 2000 : research reports. 2, Effect of environmental factors on the quality of animal product / [oprac. red. Iwona Kwaśna et al.].
Material type:
TextSeries: Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement ; z. 6Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki, 2000.Description: 429 s., [2] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8388253808
- 50 years of the National Research Institute of Animal Production "Safe food as a challenge to animal sciences", Balice, 24 May 2000
- Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 169513 (Browse shelf(Opens below)) | Z. 6 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000155920 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
