Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu : XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, program Sesji, Kraków, 2-3 lipca 2013 r. / Komitet Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej m. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Małopolski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, 41
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159304 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000158125 |
Liczba zamówień: 0