Ćwiczenia z chemii organicznej / Aleksander Erndt [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 051945 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000042436 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043682 (Browse shelf(Opens below)) | 21 | Available | 1000033276 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043418 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000032793 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043424 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000032782 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043413 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000029635 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043678 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000029478 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043683 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000029209 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043680 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000029182 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043685 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000028685 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043681 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000028639 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043415 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000028431 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043412 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000028413 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 043422 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000026650 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075849 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000016624 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 329.
Skrypt przeznaczony dla studentów Technologii Żywności.