Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności : monografia / pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, 2020.Description: 171, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377457
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108178 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000169584 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0108179 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000169585 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 35 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158490 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107438 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000158491 |
Total holds: 0
Bibliografia przy pracach.
Bibliografia po każdym rozdziale.
