Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena technologiczna jaj i przetworów z jaj : praca zbiorowa / pod red. Jana Pikula ; [aut.: Jan Pikul et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej w PoznaniuPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1994.Description: 120 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 140327 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000044808
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 140328 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000044807
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.

Pikul, Jan
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Substancje tłuszczowe jadalne.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008034391

  • Associated group: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 98065631

  • Associated group: University of Illinois (1966- ).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061636

  • VIAF ID: 77873133
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Naukowcy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051060