Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ warunków przechowywania na niektóre cechy kulinarne i technologiczne bulw wybranych odmian ziemniaka / Kazimiera Zgórska, Zbigniew Czerko, Magdalena Grudzińska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka Strony 567-578 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 511, cz. 2 (2006), strony 567-578
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronach 575-577.

Streszczenie angielskie.

Zgórska, Kazimiera.
  • Field of activity: Agrotechnika.
  • Field of activity: Inżynieria rolna.
  • VIAF ID: 250186018
Grudzińska, Magdalena
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.