Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta / Urszula Samotyja.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016.Description: 148, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374178938
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 63 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158627
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159573 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000158626
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 128-145.

Dostępne również w wersji elektronicznej.

Samotyja, Urszula.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • ORCID: 0000-0001-7388-0852
  • VIAF ID: 161391712
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878

  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078