Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne / pod red. nauk. Piotra P. Lewickiego i Doroty Witrowej-Rajchert ; [aut.: Ewa Domian et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW, 2002.Description: 134 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372442932
NUKAT: zz2002900213Inne nry kontrolne: (OCoLC)749250273 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146530 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000053076
Total holds: 0

Bibliogr. s. [136].