Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379969296
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159916 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000156834 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 47/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158632 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliografia przy pracach.
Streszczenia w języku angielskim.