Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2021.Edition: Wydanie IDescription: 127 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379969289
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159904 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000156822
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 48/2 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158634
Total holds: 0

Bibliografia przy pracach.

Streszczenia w języku angielskim.