Baner ze zdjęciem biblioteki

Próba wyznaczenia syntetycznego wskaźnika jakości mięsa wieprzowego, jako kryterium różnicowania mięśni normalnych, PSE i DFD (na przykładzie mięsa knurków i wieprzków) / Jerzy Kortz.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 100Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1986.Description: 106 s., [40] s. tabl., [1] k. luz. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Dissertation note: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza, Szczecin, 1986.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 169766 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000158875
Total holds: 0

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza, Szczecin, 1986.

Bibliogr. s. 80-100.

Streszcz. ang., ros.