Ein neuen Buttersäuregärungserreger (Bacillus saccharobutyricus) und dessen Beziehungen zur Reifung und Lochung des Quargelkäses : Aus dem Laboratorium für Molkereiwesen der k. k. Jagellonischen Universität in Krakau / von Valerian v. Klecki.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Druki do 1900 r. | 29392 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. | 1000159099 |
Odbitka: Centralblatt f. Bakteriologie, Parasitenkunde u. Infektionskrankheiten 1896, Bd. 2, No. 6/7.
Mit 1 Figur.
Estr. Bibliografia XIX wieku, II wydanie, T. 16, strona 172