Baner ze zdjęciem biblioteki

Ein neuen Buttersäuregärungserreger (Bacillus saccharobutyricus) und dessen Beziehungen zur Reifung und Lochung des Quargelkäses : Aus dem Laboratorium für Molkereiwesen der k. k. Jagellonischen Universität in Krakau / von Valerian v. Klecki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Jena : Verlag von Gustav Fischer, 1896.Description: [3] strony, strony 170-295 : ilustracje ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Druki do 1900 r. 29392 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. 1000159099
Total holds: 0

Odbitka: Centralblatt f. Bakteriologie, Parasitenkunde u. Infektionskrankheiten 1896, Bd. 2, No. 6/7.

Mit 1 Figur.

Estr. Bibliografia XIX wieku, II wydanie, T. 16, strona 172

Klecki, Walerian Józef
  • Field of activity: Hodowla.
  • Field of activity: Technologia mleczarska.
  • Associated group: Uniwersytet Jagielloński.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 94208821

  • VIAF ID: 164969403
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877