Lebensmittelfärbung, wozu? : Internationales Symposion 1978 in Basel : wissenschaftliche Publikation der Deutschen Gesellschaft für Ernährung (DGE) / herausgegeben von Günter Schlierf, Georg Brubacher.
Material type:
TextSeries: Aktuelle Ernährungsmedizin Klinik und PraxisPublication details: Stuttgart : Georg Thieme Verlag, 1979.Description: 120 stron : ilustracje ; 27 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 3135783014
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105587 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000149215 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy rozdziale.
