Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Advances in Dairy Microbial Products / edited by Joginder Singh, Ashish Vyas.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Hampshire : Elsevier, copyright 2022.Description: XV, [1], 402 strony : ilustracje ; 29 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780323857932
  • 9780323909327
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mw 45 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000149222
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Vyas, Ashish.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Field of activity: Fermentacja.
  • VIAF ID: 4516164357900913250002
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Biotechnolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020301194