Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Introduction to the chemistry of food / Michael Zeece.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: London ; San Diego ; Cambridge : Oxford : Academic Press an imprint of Elsevier, copyright 2020.Description: XI, [1], 418 stron : ilustracje ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780128094341
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 25 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000149258
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Zeece, Michael.
  • Field of activity: Dietetyka.
  • Field of activity: Biochemia.
  • VIAF ID: 154162606618249532180
  • Occupation: Dietetycy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010380

  • Occupation: Biochemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010305