Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko i ser - Oznaczanie zawartości lizozymu białka jaja kurzego za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej PN-ISO 27105 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022.Description: 16, [2] strony : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382858259
Other title:
  • PN-ISO 27105:2022-06
  • Numer ujednolicony: PN-ISO 27105:2022-06
  • Milk and cheese - Determination of hen's egg white lysozyme content by performance liquid chromatography [Other title]
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8089 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153824
Total holds: 0

ICS 67.100.01.

Norma Międzynarodowa ISO 27105:2016 Milk and cheese - Determination of hen's egg white lysozyme content by performance liquid chromatography ma status Polskiej Normy.

Bibliografia na stronie 16.

Wprowadza ISO 27105:2016, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 20 maja 2022 roku.

Wprowadza ISO 27105:2016, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 20 maja 2022 roku.

Polska.
Polska.