Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Managing wine quality. Vol. 2, Oenology and wine quality / edited by Andrew G. Reynolds.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Woodhead Publishing in Food Science, Technology and NutritionSzczegóły wydania: Duxford ; Cambridge, MA ; Kidlington : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, copyright 2022.Wydanie: Second editionOpis: XVII, [1], 869 stron : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780081020654
  • 9780081020661
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Ub 16/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000156556
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Reynolds, Andrew Gordon.
  • Obszar działalności: Uprawa winorośli.
  • VIAF ID: 170621481
  • Zawód: Uprawiający winorośl.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003106875

  • Zawód: Producenci wina.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 2003106877