Podstawy żywienia człowieka : z zadaniami / Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788378461104
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 095 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156764 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 63 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000156763 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach 295-300. Indeks.
Książka stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka, technologii żywności i żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.