Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy żywienia człowieka : z zadaniami / Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Wrocław : MedPharm Polska, © 2019.Description: 302 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788378461104
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 095 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156764
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 63 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000156763
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 295-300. Indeks.

Książka stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka, technologii żywności i żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.

Gajda, Robert
Kołodziejczyk, Anna