Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2022.Edition: Wydanie IVDescription: XX, [2], 714, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301221164
  • 9788301221171
NUKAT: xx005404398Inne nry kontrolne: (OCoLC)1343701162 Other title:
  • Podstawy nauki o żywieniu
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 048/1 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156866
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159940 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000156864
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 05/1 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000156865
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki.

Berger, Stanisław
  • Field of activity: Biochemia
  • Field of activity: Odżywianie
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa)
  • VIAF ID: 239526508
  • WIKIDATA ID: Q9341589
  • Occupation: Biochemicy