Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2022.Wydanie: Wydanie IVOpis: XX, [2], 714, [1] strona : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301221164
  • 9788301221171
Inny tytuł:
  • Podstawy nauki o żywieniu
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części URL Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 048/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156866
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 159940 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 3 Dostępny 1000156864
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 05/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) T. 1 Link do zasobu 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Dostępny w IBUK Libra bez ograniczeń w sieci Uczelni lub, po uzyskaniu kodu dostępu, poza Uczelnią. Więcej informacji w Wypożyczalni oraz Czytelniach. 1000156865
Liczba zamówień: 0

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki.