Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301221164
- 9788301221171
- Podstawy nauki o żywieniu
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | URL | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 048/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156866 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159940 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | 3 | Dostępny | 1000156864 | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 05/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | T. 1 | Link do zasobu | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Dostępny w IBUK Libra bez ograniczeń w sieci Uczelni lub, po uzyskaniu kodu dostępu, poza Uczelnią. Więcej informacji w Wypożyczalni oraz Czytelniach. | 1000156865 |
Liczba zamówień: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki.