Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2022.Edition: Wydanie IVDescription: XX, [2], 714, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301221164
- 9788301221171
- Podstawy nauki o żywieniu
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 048/1 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156866 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159940 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000156864 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 05/1 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000156865 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki.
