Zrównoważona konsumpcja żywności : wybrane działania wspierające jej rozwój / Elżbieta Goryńska-Goldmann, Weronika Mytko.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Difin, 2021.Edition: Wydanie pierwszeDescription: 150 stron : ilustracje ; 23 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382700282
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 100 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156962 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 66 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000156961 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia na stronach 131-148.
Pubikacja dofinansowana przez Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
