Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2019.Edition: Wydanie V poprawione i uzupełnioneDescription: 345 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375837940
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190225 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000167013 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 52 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000167014 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107675 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000167015 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156804 |
Total holds: 0
Bibliografia przy rozdziałach.
