Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2019.Edition: Wydanie V poprawione i uzupełnioneDescription: 345 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375837940
NUKAT: xx004536774Inne nry kontrolne: (OCoLC)1088967465 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190225 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000167013
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 52 (Browse shelf(Opens below)) 3 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000167014
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107675 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000167015
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mh 07 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000156804
Total holds: 0

Bibliografia przy rozdziałach.