Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375837940
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190225 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000167013 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 52 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000167014 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107675 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000167015 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mh 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156804 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia przy rozdziałach.