Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej / Monika Bojanowska, Marzena S. Brodowska, Izabella Jackowska, Monika Sachadyn-Król.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788372593399
- 9788372593405
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sp 23 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000149490 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 15 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000156824 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliografia, netografia na stronach 73-84.