Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2022.Edition: Wydanie IDescription: 141 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379969630
NUKAT: xx005324144Inne nry kontrolne: (OCoLC)1328127692 Subject(s):

Bibliografia przy pracach.

Projekt finansowany w ramach projektu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą Regionalna Inicjatywa Doskonałości w latach 2019-2022 nr projektu 026/RID/2018/19

Streszczenia w języku angielskim.